Через мій зріст ніхто не вірив, що я йду у перший клас – Михайло Добкін (ФОТО)

01.09.2012 09:29 Суспільство
фото Тамари Кіч фото Тамари Кіч

Губернатор Харківської області Михайло Добкін привітав учнів, батьків і вчителів Пересічанської загальноосвітної школи (Дергачівський район) із святом 1 вересня і подарував їм комп’ютерний клас.

Звертаючись до першокласників, губернатор побажав їм назавжди запам’ятати перший день у школі.

-  Я хочу привітати всю громаду із сьогоднішнім Днем знань, днем, який викликає тільки світлі і радісні почуття в серці кожної людини. Хочу побажати всім учням хороших знань і оцінок, набирайтеся мудрості, слухайте своїх учителів. Намагайтесь узнати більше, ніж дає шкільна програма, ставайте сильними, розумними і талановитими. Вас дуже чекає Харківська область і Україна.

БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТА ПЕРШОГО ДЗВОНИКА ДИВІТЬСЯ ТУТ

Михайло Добкін побажав педагогам терпіння, мудрості і вручив від імені Президента України і Харківської облдержадміністрації директору школи сертифікат на комп’ютерний клас.

- Пам’ятаю цей сонячний день, коли в новому мікрорайоні на Салтівці я зі своїми однолітками опинився у такій же ситуації, як сьогоднішні першокласники. Правда, я був такого зросту, що мені ніхто не вірив, що я йду у перший клас, - згадує Михайло Добкін.

- Мені приємно було дивитись, як сьогодні все організоване. Видно, що громада береже те, що їм дісталось від попередніх поколінь. Директор піклується про порядок у школі, батьки піклуються хто як може про учбовий заклад. Це хороший приклад того, як можна спільними зусиллями зберігати і передавати з покоління в покоління.

У вітальному слові голова Дергачівської райдержадміністрації Віталій Алексейчук побажав всім здоров’я і гарних знань і подарував школі телевізор.

 - Молодь повинна оволодівати знаннями, тому що вам будувати майбутнє країни, вам жити в Україні, робити все щоб краще жилося на цій землі.

Також голова райдержадміністрації зазначив, що незабаром у Пересічному відкриється дитячий садок.

Як повідомив директор школи Віктор Лузан, цього року до першого класу прийшли 60 учнів. Всього у 25 класах навчатиметься 608 дітей. Ковий комп’ютерний клас – уже третій в школі, тому його встановлять для молодшої школи 1-4 класів.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта