Дитячий садок відкрили після ремонту на Харківщині

25.06.2012 09:49 Суспільство
Дитячий садок відкрили після ремонту на Харківщині Дитячий садок відкрили після ремонту на Харківщині
20 червня на Лозівщині відкрили садочок, який не працював 15 років.

Садочок у селі Чернігівське відкрили ще у 1961 році, але пізніше він надовго припинив діяльність. На його реконструкцію було виділено біля 700 тис. грн з різних джерел. Садок було введено в експлуатацію після капітального ремонту та реорганізації школи й дошкільного закладу в навчально-виховний комплекс.

Побачити, як уперше малеча йде до садочка, приїхали й гості: заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Роман Шаповал і депутат Харківської обласної ради, який опікується Лозівським районом, Сергій Зеленський.

Євген Савін від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна привітав малечу й батьків зі святом і подарував садочку телевізор і пилосос. «Сьогодні радісна подія, тому що відкривається дуже важливий об’єкт – не тільки для району, а й для всієї області. Ми докладаємо всіх зусиль для відкриття нових дитячих закладів, а від вас чекаємо покращення демографічної ситуації регіону», – зазначив заступник губернатора.

Михайло Лисянський, матеріал з газети "Слобідський край" №75 від 23.06.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта