Дошкільнят та їх педагогів привітали зі сцени головного дитячого Палацу Харківщини

24.09.2013 08:52 Суспільство
http://marta-club.ru/ http://marta-club.ru/
24 вересня область відзначила День дошкілля.

Сьогодні в обласному Палаці дитячої та юнацької творчості в рамках виконання соціальної ініціативи Президента України "Діти - майбутнє України" відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля.

- Професія вихователя і всіх працівників дошкільних закладів – це високе покликання і глибока повага. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим, відповідаючи за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке почесне звання. Від успішності процесу виховання залежить наше майбутнє, – сказав директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Роман Шаповал.
У рамках заходу педагоги отримали Грамоти та Подяки директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Роман Шаповал також додав, що 27 вересня у Палаці дитячої та юнацької творчості відбудеться свято «Маленька країна» для вихованців обласних навчальних закладів інтернатного типу. Понад 100 маленьких глядачів візьмуть участь в ігровій програмі з елементами театралізації, де їх привітають казкові герої: Мальвіна та Попелюшка.

У святковому дійстві будуть задіяні зразкові художні колективи Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості: театр ляльок «Жили-були» і цирк «Усмішка». На згадку про свято гості матимуть можливість сфотографуватись із мультиплікаційним героєм, улюбленцем малюків, котом Гарфілдом.

Джерело: ХОДА
Автор: Администратор сайта