М. Добкін та С. Чернов нагородили найкращих деканів і завідувачів факультетів харківських вишів

27.11.2012 14:09 Суспільство
Сьогодні у Харкові нагородили переможців XIV обласного конкурсу "Вища школа Харківщини - кращі імена".

У номінації "Кращий декан факультету" перемогла декан юридичного факультету ХНУ ім. В. Н. Каразіна Тетяна Кагановська.

Конкурс проводився у семи номінаціях "Кращий декан факультету", "Кращий завідувач кафедри", "Викладач гуманітарних дисциплін", "Викладач фундаментальних медицин", "Науковець" та "Молодий науковець" та інші.

Цього року жюрі визначило дванадцять переможців у номінаціях та дев'ять дипломантів. Переможцям вручили грамоти та цінні призи - електронні книги. Призи вручали голова ХОДА Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов.

- Харків - центр вузівської науки. Харків готовий запропонувати практично увесь спектр спеціальностей, дати можливість отримати вищу освіту за всіма життєво важливими напрямками. Сьогодні на перше місце виходить уже не кількість спеціальностей у виші, а якість викладання. У цьому плані Харків випереджає виші інших українськиї міст, - підкреслив губернатор Михайло Добкін.

- У сучасному світі знання - це найбільш затребуваний продукт, надійний капітал. Хочеться, аби цей капітал став локомотивом не тільки для нашого регіону, але і для всієї країни, - сказав Сергій Чернов.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта