Найкращі математики живуть на Харківщині

22.08.2012 14:57 Суспільство
За словами заступника губернатора Євгена Савіна, усього 61 учасник зовнішнього незалежного оцінювання отримав 200 балів,

у тому числі 51 випускник закладів освіти міста Харкова, вісім – Харківської області та два – з міст обласного підпорядкування. А от беззаперечним лідером-предметом є математика. Саме ця дисципліна виявилася «200-бальною» у більшості випускників.

До Головного управління освіти і науки та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти не надійшло жодної апеляційної заяви або скарги від абітурієнтів щодо порушення процедури проведення тестування.

Усього ж для проведення зовнішнього незалежного оцінювання цього року в Харківській області було організовано 75 пунктів тестування, що на дев’ять більше, ніж минулого. До проведення зовнішнього незалежного оцінювання було залучено понад 4000 педагогічних працівників, зокрема, 1008 працівників вищих навчальних закладів і 3002 працівники загальноосвітніх навчальних закладів.

– Підготовка та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в області цього року були на високому рівні, – підкреслив заступник губернатора Євген Савін. – Про це свідчить хоча б те, що дітей, які з різних причин усе ж таки не взяли участь у тестах, у цьому році набагато менше. Також хотілося б подякувати установам освіти Великобурлуцького, Харківського, Балаклійського, Дергачівського, Ізюмського районів і міста Куп’янська за те, що у них є випускники, які показали найвищий результат – 200 балів. Це, безперечно, нас неабияк радує.

Ігор Бережний, матеріал з газети "Слобідський край" №100 від 20.08.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта