Найкращі юні залізничники України змагалися у Харкові

31.05.2013 11:35 Суспільство
railway.lviv.ua railway.lviv.ua
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей Укрзалізницею на базі Харківської дитячої залізниці проведено IX Всеукраїнський зліт юних залізничників.

Кращі вихованці Львівської, Київської, Запорізької, Дніпропетровської, Луцької, Рівненської, Донецької та Харківської дитячих магістралей змагалися у конкурсах професійної майстерності, у ході яких юні залізничники показали якісні знання та практичні навички з професій залізничного транспорту.

Переможці конкурсів отримали Почесні дипломи Державної адміністрації залізничного транспорту України та цінні подарунки.
Цього літа пройдуть практичне навчання понад 6 тисяч школярів, що займалися в гуртках при дитячих залізницях, а тим, які закінчили навчальний курс, буде видано спеціальне свідоцтво. Таким чином залізничники організовують дозвілля юнацтва та готують достойну фахову зміну.

У 2012-2013 навчальному році на дитячих залізницях працювало 413 гуртків. Окрім фахового навчання для гуртківців проводяться екскурсії  на підприємства залізничного транспорту, зустрічі з передовиками виробництва, факультативні заняття з образотворчого мистецтва, народної та художньої творчості, музики, екології тощо.

Автор: Администратор сайта