Нанотехнології будуть розвивати у ХПІ

19.10.2012 09:17 Суспільство
http://discussiya.com http://discussiya.com
Міжнародна наукова конференція сьогодні розпочала роботу у Національному технічному університеті “Харківський політехнічний інститут”.

З 19 по 20 жовтня на території Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” пройде міжнародна наукова конференція. Тема заходу — розвиток нанотехнологій, інформаційних технологій, технології висок напруг тощо.

Поділитися досвідом та набути нових знань до Харкова приїхали ректори та проректори 96 вищих навчальних закладів України, науковці з різних країн світу, представники промислових підприємств та бізнесу. У програмі заходу - виступи професорів із університетів Угорщини, Німеччини, Росії, Румунії та України.

- Сьогоднішня наша зустріч буде ще одним кроком до розвитку високих технологій в університеті, - сказав на церемонії відкриття перший заступник Міністра МОНмолодьспорту Євген Суліма. - Я хотів би подякувати господарям конференції за вміння організувати роботу, можливість познайомитися і з університетом, і з науковцями, і з їх досягненнями.

Роботу конференції високо оцінив начальник Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації Роман Шаповал. За його словами, наукова конференція дасть можливість не лише обмінятися цінним досвідом, але й налагодити зв'язки між університетами України та світу.

- Я упевнений, що результати конференції ми не вже незабаром побачимо у наукових роботах наших спеціалістів, - сказав Роман Шаповал.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта