Пограбування у харківській школі. 6-класниця пограбувала власну вчительку

13.06.2013 08:56 Суспільство
http://www.slavgorod.by http://www.slavgorod.by
До чергової частини Барвінківського райвідділу внутрішніх справ із заявою про крадіжку звернулася 55-річна вчителька місцевої загальноосвітньої школи.

Жінка повідомила, що в приміщенні школі у неї викрали з сумки гаманець, в якому знаходились гроші в сумі 700 гривень, зарплатна картка та посвідчення на право керування автомобілем.

Слідчо-оперативна групавстановила, що вчителька проводила ремонт у класі зі своїми учнями, а сумку залишила на столі в коридорі. Ніхто зі сторонніх доступу до класу не мав, тому злодія слід було шукати серед школярів, які в цей день допомагали педагогу.

Працівники міліції встановили, що до крадіжки гаманця може бути причетна 12-річна учениця 6-го класу. Дівчину спокусила сумка вчительки, яка залишилася в коридорі без догляду. Викрадений гаманець дівчина принесла додому, де його і вилучили правоохоронці.

Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Наразі вирішується питання щодо подальшої долі неповнолітньої школярки.

Автор: Администратор сайта