Пробне ЗНО можна буде пройти лише з двох предметів

22.10.2012 11:32 Суспільство
http://volya.if.ua http://volya.if.ua
Пробне тестування буде проведено у дві сесії 23 та 30 березня 2013 року.

Цього року ЗНО буде проводитися з 11 предметів: української мови і літератури, історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська) та світової літератури (уперше).

Пройти пробне аудиторне тестування можна буде двічі. 23 березня – з української мови і літератури, біології, фізики, російської мови, всесвітньої історії, іноземної мови. 30 березня – з математики, історії України, хімії, географії та світової літератури.

Якщо абітурієнт хоче перевірити себе, наприклад, з двох предметів, які складаються в один день, то він може пройти одне пробне тестування в аудиторії, а друге – вдома. Так, тестові зошити можна буде замовляти на дім. За словами директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренко, вкладники з відповідями у такому разі будуть надаватися разом із тестовим зошитом. Перевести ж кількість правильних відповідей у 200-бальну шкалу можна буде на сайті регіонального центру.

Пробне тестування не передбачене бюджетом, а отже є додатковою послугою центру оцінювання освіти. Цього року вартість пробного тестування трохи зросте у порівнянні з минулими двома роками і становитиме 89 грн.

Зареєструватися на пробне тестування та оплатити його абітурієнти мають з 1 листопада по 30 грудня.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта