Сергій Чернов: на улюблений урок йшов після десятої вечора (ФОТО)

01.09.2012 10:56 Суспільство
Голова обласної ради Сергій Чернов зі святом першого дзвоника привітав школярів Красноградського НВК №3.

Сергію Чернову доручили почесну місію – разом з першокласниками задзвеніти у святковий дзвоник та покликати учнів на перший урок.

- Я зараз дивлюся на цих прекрасних малюків і думаю, що у кожного з нас все перевертається усередині. Хочеться жити для них, створювати для них, адже вони – майбутнє Краснограду, майбутнє Харківської області, майбутнє нашої держави, - з вітальним словом до школярів, батьків та педагогів звернувся Сергій Чернов.

Голова обласної ради повідомив, що цього року в області до першого класу пішли 22,5 тис. дітей, що на 1,5 більше, аніж минулого.

- Це говорить про те, що демографічна ситуація в країні покращується. Ми крок за кроком вирішуємо питання, що накопичувалися десятиріччями. В Харківській області до кінця року буде відкрито 30 нових дитячих дошкільних закладів, - відмітив Сергій Іванович.

Голова обласної ради також розповів, що більше за все під час навчання у школі йому подобалася астрономія.

- Я дуже любив уроки астрономії, особливо у вечірній час, коли нас збирали на території шкільного подвір’я після 22:00. І там ми з учителем вивчали сузір'я на небі. Мабуть, завдяки такому методу викладання, знання краще засвоювалися. Це запам’яталося на все життя, - поділився Сергій Іванович.

Крім того, голова обласної ради розповів, що всі свята та танцювальні вечори, що проходили у школі та місті не обходилися без його участі – Сергій Іванович брав активну участь у художній самодіяльності. Також саме в школі навчився грати у настільний теніс, в який із задоволенням любить грати і сьогодні.

-Шкільне життя насичене і його ні з чим не порівняти. Це найкращі роки і найкращі враження, - каже Сергій Чернов.

Перед початком нового навчального року за сприянням голови обласної ради у Красноградській школі замінили 82 вікна. Наразі в навчальному закладі проводять роботи по відновленню фасаду. Закінчити планують до Дня міста, що святкують у кінці вересня.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта