Сільським учням роздають ноутбуки на Харківщині (ФОТО)

28.05.2013 11:26 Суспільство
http://art-nvk.at.ua/ Молодіжний лідер - Катерина Сирова http://art-nvk.at.ua/ Молодіжний лідер - Катерина Сирова
Інтелектуали, спортсмени, митці та молодіжні лідери зібралися в одному з районів Харківщини щоб позмагатися за звання «Учень року-2013».

У результаті відбіркового туру, який пройшов у навчальних закладах Печенізького району, було до фіналу потрапили 20 учнів. До речі, учнів дійсно відібрали найсильніших, адже кожен фіналіст вже мав винагороди за перемоги у різних шкільних конкурсах, як на місцевому так і на обласному рівні. Звання кращого учня Печеніжчини вони виборювали у 4 номінаціях – «Молодіжний лідер року», «Інтелектуал року», «Творча особистість року» та «Спортсмен року». Учасники фіналу отримали квіти та грамоти за участь у конкурсі.
Хвилюючу мить оголошення переможців розділив із учасниками фіналу засновник конкурсу, голова Печенізької райдержадміністрації Олександр Гусаров.
Вже втретє я маю честь привітати найкращих учнів Печенізького району, опору та підтримку вчителів, майбутніх світових чемпіонів, науковців, зірок естради та громадських діячів. Дивлячись на вас я точно знаю, що ви не раз прославите свою малу батьківщину. Успіхів вам, нових звершень та злетів. Пам’ятайте, лише невтомна праця над собою – істинно вірний шлях до чесної перемоги, – дав настанову керівник району.
Олександр Сергійович також дякував вчителям та батькам учнів за їх невтомну працю та бажав витримки, наснаги і, звичайно, здоров’я.
Голова району під бурхливі оплески загалу оголосив імена переможців конкурсу «Учень року» - 2013. Ними стали: в номінації «Інтелектуал» - Дарина Пилипенко, учениця ліцею ім. Г. Семирадського, перемогу в номінації «Творча особистість» розділили між собою Володимир Нетудихатка, учень Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Андрій Маренич, вихованець Новобурлуцького НВК, «Молодіжним лідером» року визнано Катерину Сирову, ученицю Артемівського НВК. А у номінації «Спортсмен року» переміг Дмитро Волох, вихованець ліцею ім. Г. Семирадського.
Переможці від голови Печенізької райдержадміністрації Олександра Гусарова отримали призи – ноутбуки.


Як повідомляв СК, кращим випускникам Харкова і області подарують мобільні телефони «Apple iPhone 5»

Довідка СК

Конкурс був започаткований у 2011 році з ініціативи голови Печенізької райдержадміністрації Олександра Гусарова. Метою його є створення сприятливих умов для самовизначення, самореалізації та самовдосконалення інтелектуального, фізичного, творчого розвитку обдарованої учнівської молоді району.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта