У харківському Будинку вчителя тепер є гурток французької і поглибленої англійської

20.11.2013 12:54 Суспільство
http://workingmama.ru/ http://workingmama.ru/
Мережа гуртків центру дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» розширена.

Про це у програмі «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо розповіла директор Харківського центру дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Вікторія Луніна.

- Саме з урахуванням побажань юних дослідників та на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» ми цього року ввели такі гуртки, як французька мова, поглиблене вивчення англійської, юні мовознавці, мистецтвознавство, а також психологічний практикум «Пізнай себе». Мережа гуртків розміщена на нашому сайті. Телефонують батьки, цікавляться наскільки користується попитом той чи інший гурток. Скажімо, якщо є бажання вивчати поглиблено англійську мову, а у нас у минулому навчальному році такого гуртка не було, то виходячи з побажань, ми намагаємося задовольняти потреби, - сказала Вікторія Луніна.

Також вона зазначила, що у центрі дослідницько-експериментальної діяльності навчається велика кількість дітей, які вже мають перемоги на районному, обласному та всеукраїнському рівнях.

- Ми абсолютно відкриті і приймаємо всіх учнів, хто хоче тут займатися. Більш того, вони тут зростають. Наша мережа гуртків відповідає напрямам Малої академії наук. Працює 64 секції, за кожним напрямом можна знайти відповідний гурток. Крім цього, учні беруть участь у різноманітних виставках на рівні області і України, у творчих конкурсах, і це дає їм змогу покращувати знання, йти вперед та здобувати перемоги, - сказала Вікторія Луніна.

Джерело: ХОДА
Автор: Администратор сайта