Учнів Харківщини поставили на лижі

04.02.2013 11:50 Суспільство
http://letopisi.ru http://letopisi.ru
Учні Більшовицької гімназії Первомайської РДА отримали п'ять пар бігових лиж і гімнастичного коня.

Спортивний інвентар, за дорученням Михайла Добкіна, подарував гімназистам  заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін.

- Цей спортінвентар буде використовуватися для поліпшення учнівського здоров'я, для реалізації наших завдань і для позакласної роботи, - говорить директор гімназії Віра Апончук. - Ми дуже вдячні Євгену Євгеновичу за таку увагу, тому що ці зустрічі завжди завершуються приємними сюрпризами для наших спортсменів.

Над розвитком фізичної культури колектив Більшовицької гімназії працює цілеспрямовано, позакласна робота добре організована саме в напрямку фізичної культури і спорту. 

Діти з Більшовика  беруть участь у обласних змаганнях з волейболу, футболу, а в школі люблять займатися  гімнастикою. Тому нагальною потребою для гімназії тепер стали  спортивні мати. А бігові лижі, подаровані заступником губернатора, стануть у пригоді дітям взимку.

- Коли сніг є, у нас прекрасна лижня понад школою, і місцевість Більшовика прекрасна. Для дітей є можливість вчитися ходити на лижах, спускатися, і діти в цьому дуже зацікавлені, - підкреслює Віра Апончук.

Гімназія  внесена  у Всеукраїнську мережу “шкіл сприяння здоров'ю”. За 2012 календарний рік гімназія посіла перше місце в районній спартакіаді “Спорт протягом життя”. Учень та учениця закладу посіли треті місця  у третьому обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізичної культури та спорту.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта