Про місцеве самоврядування Харківщини напишуть твори

08.06.2012 14:47 Суспільство
Конкурс проводиться для популяризації місцевого самоврядування та донесення до молоді значення його роботи.

Завданням для школярів, що візьмуть участь у конкурсі, буде твір на тему «Що таке місцеве самоврядування» та малюнок «Моя громада». Крім того організатори оберуть того, хто краще за все володіє теорією та практикою державного управління та місцевого самоврядування. Студенти ж зіграють у брейн-ринг та напишуть твори на тему «Яке місцеве самоврядування нам треба?» та «Ми знаємо, як це робити». Усього у конкурсі передбачено 6 номінацій: по 3 для школярів і студентів.

- Щоб у молоді з'явилася ставлення до влади, як до престижної професії, цьому треба вчити зі школи. А сьогодні, багато в чому і завдяки ЗМІ, працівник місцевого самоврядування або працівник виконавчої влади автоматично є словом прозивним, - сказав президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Прийом робіт проходитиме до 31 жовтня 2012 року. Заявки на участь прийматимуться до 1 жовтня. Нагородження переможців пройде в грудні в рамках святкування Дня місцевого самоврядування.

З питаннями щодо участі в конкурсі можна звернутися за тел.: (057) 705-14-26 або написати на електронну пошту: [email protected] 

Автор: Администратор сайта