Виші Харкова державне замовлення виконали

15.08.2012 06:00 Суспільство
Всіх абітурієнтів Харківщини, які пройшли на бюджет за результатами рейтингів в основний термін (з 1 по 10 серпня), вже зарахували.

Згідно з документом, продовжити терміни прийому можуть ті університети, інститути чи академії, в яких залишилися «вільні» бюджетні місця, повідомляє Медіапорт.

Відповідні накази ректори вищих навчальних закладів підписали 11 серпня. В університетах, інститутах і академіях Харкова «вільних» бюджетних місць не залишилося.

Роман Шаповал, начальник обласного управління освіти: «Усі вищі навчальні заклади Харкова вивісили відповідно до наказу, умовами і правилами прийому списки про зарахування на бюджет 11 серпня. [...] У нас на сьогоднішній день по університетах, інститутах і академіям, тобто вищим навчальним закладам III-IV рівнів акредитації, держзамовлення виконано ».

Загальна кількість бюджетних місць на рівень бакалавра в інститутах, університетах та академіях Україні в цьому році - 127 200. З них 11 000 990 місць припадає на вищі навчальні заклади Харкова.

Нагадаємо, міністр освіти України Дмитро Табачник дозволив продовжити термін прийому оригіналів документів на тих спеціальностях, де залишилися «вільні» бюджетні місця. В університетах, інститутах і академіях Харкова всі бюджетні місця «зайняли» вчасно.

Лист з дозволом продовжити прийом оригіналів документів на бюджет до 15 серпня Табачник відправив всім керівникам вищих навчальних закладів України.

Джерело: Медіапорт
Автор: Администратор сайта