Як грати у брейн-ринг, пригадали сьогодні у Харкові (ФОТО)

29.11.2012 15:59 Суспільство
фото Інни Пирлик фото Інни Пирлик
Сьогодні у Харківському регіональному інституті управління НАДУ при Президентові України відбувся брейн-ринг серед шести студентських команд.

Гра відбулася в рамках обласного конкурсу “Місцеве самоврядування — це ми!”. Організатором брейн-рингу виступила асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області та одне з видавництв Харкова.

Так, у перших трьох іграх, за результатами яких було визначено півфіналістів, всі рахунки були однакові — 4:0. З першої гри боротьбу залишили команда «Феміда» Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П.Василенка, «Лісівник» Чугуєво-Бабчанського лісного коледжу,  а також студенти Харківського індустріально-педагогічного технікуму.

Далі за першість боролися дві команди Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди історичного факультету «Сковородинівці» та юридичного факультету “Лекс” та «МЕРС» Харківського національного університету внутрішніх справ.

Цікаво, що студенти одного вишу стали конкурентами в обласному конкурсі, проте, як стверджує капітан “Сковородинівців” Ігор Денисенко, ворожнечі через це між ними немає.

- Особисто для мене головне - вийти у фінал і перемогти разом зі своїми, а хто покаже кращий результат уже не має великого значення. У нас м'яка конкуренція, - розповів Ігор Денисенко.

Перемогу у брейн-ринзі здобула команда “МЕРС”. Як розповів її капітан Олександр Грунов, до гри студенти готувалися серйозно.


- Почали готуватися ще за місяць до гри. Нам допомагали викладачі і самі готувалися. Учасників вибирали з тих, хто найкраще навчається. У складі нашої команди студенти 2-5 курсів, - розповів Олександр Грунов. - Це командна гра і саме командний дух допоміг нам сьогодні об'єднати зусилля і перемогти.

Найактивнішою учасницею брейн-рингу визнали капітана команди “Лекс” (що зайняло друге місце) Ганну Рум'янцеву.

- Дуже приємно, звісно, отримати звання кращого гравця, але, я думаю, ми могли б вийти на перше місце всією командою. Нам трохи не вистачило уважності та зібраності. В цілому, ми отримали велике задоволення від гри.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта