Європейські виші заманюють до себе харківських учнів (ФОТО)

04.04.2013 13:07 Суспільство
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
В Харкові розпочала роботу п'ята спеціалізована міжрегіональна виставка з міжнародною участю "Освіта Слобожанщини та кіберпростір-2013"

У роботі виставки беруть участь навчальні заклади Білгорода, Києва, Нікосії (Кіпр) і Харкова, представництва та організації Ізраїлю, Росії, Франції, а також Харківський регіональний центр зайнятості, видавництва та інші експоненти.

Вперше на подібному заході будуть представлені університет Монтре (Швейцарія), Харківський університетський ліцей, Оренбурзький державний педагогічний університет.

ЯК УЧНІ ОБИРАЮТЬ МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ. БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Виставка має на меті презентувати для широких мас населення міста і області можливості закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, а також Росії, країн Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити досягнення науково-педагогічних колективів.

На виставці відвідувачі матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо особливостей вступної кампанії 2013 року, отримати необхідну інформацію про напрями підготовки та факультетах.

Віктор Кочетов

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта