Дестабілізувати Харків не дамо - голова облради

27.11.2014 07:00 Влада
ipress.ua ipress.ua
На Харківщині поширюються спроби дестабілізувати ситуацію, зважаючи на велику кількість переселенців з Донбасу та географічну наближеність до зони АТО.

Проте харків’яни не допустять створення нової народної республіки.

Про це розповів голова Харківської облради Сергій Чернов після зустрічі з головою Львівської облради Петром Колодієм.

За словами Сергія Чернова, на Харківщині за неофіційними даними перебуває близько 250 тисяч переселенців з Донбасу, з яких 140 тисяч зареєстровані. Це впливає на життя жителів області і сприяє спробам дестабілізувати ситуацію.

Читайте також: ПРИЗНАЧЕНО ДАТУ СЕСІЇ ОБЛРАДИ. НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ТА ПОЗБАВЛЕННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ
                     УРЯД ВИДІЛИВ 25 МІЛЬЙОНІВ ДЛЯ ХАРКІВЩИНИ. КУДИ ПІДУТЬ ГРОШІ
                     ЯКЩО ХАРКОВУ ПЕРЕКРИЮТЬ ГАЗ. СЕРГІЙ ЧЕРНОВ ПРОГНОЗУЄ СИТУАЦІЮ

«Безумовно, є спроби дестабілізувати ситуацію, і сьогодні добавилося роботи правоохоронним органам. Проте ми робимо все для того, щоб не допустити цього. Як ви бачите, Харківська область зараз стабільно працює, і ми хочемо, щоб така ситуація була і надалі. Ми розуміємо свою відповідальність перед харків’янами і перед всією державою», - сказав Сергій Чернов.

За його словами, з обласного бюджету Харківщини виділено 10,5 мільйона гривень для забезпечення територіальної оборони та облаштування кордону.

«В найскрутніший стан, коли нас хитали не так, як сьогодні хитають, ми вистояли і зробили все, щоб ніякої самопроголошеної республіки не було. А якщо вистояли тоді, то вистоїмо і надалі», - підсумував голова Харківської облради.

Джерело: Новий погляд
Автор: Администратор сайта