Добкін: немає сенсу вести переговори з озброєними людьми

19.02.2014 19:02 Влада
http://ipress.ua http://ipress.ua

Про це в ефірі програми «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим. Спеціальний випуск» заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

- Сьогодні немає сенсу вести переговори з тими, хто зі зброєю в руках намагається захопити владу в країні, будь то опозиція чи лідери екстремістів. Поки вони не складуть зброю, поки не розблокують захоплені будівлі, жодних переговорів з ними вести не можна. Переговори марні, оскільки вони не витримують своїх зобов'язань, а тільки виграють час, - підкреслив голова ХОДА.

Крім того, за словами Михайла Добкіна, люди, які хочуть наведення порядку в країні сьогодні і зараз, втрачають віру в те, що такий порядок можна навести.

- Тому не треба жодних сентиментів, не треба дивитися на реакцію Заходу. Якби там така ситуація тільки почала виникати, вони навели б у себе порядок протягом одного дня. Необхідно вивести на вулиці нашої країни тих, хто повинен навести порядок, і без жодного жалю до тих, хто взяв у руки зброю, передати справедливому суду. А якщо будуть чинити опір, значить, закінчити з ними так, як закінчують з терористами в усіх країнах світу. Це перша і головна умова для того, щоб у нашій країні настав порядок і стабільність, - підкреслив голова ХОДА.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Менеджер сайта