Добкін про євроінтеграцію: Скрізь є свої переваги і недоліки

26.11.2013 15:17 Влада
фото прес-служби ХОДА фото прес-служби ХОДА

Перед підписанням будь-якого державного документа слід детально прорахувати всі ризики, які можливі для економіки України.

Спиратися лише на політичну волю тут не варто. Про це кореспондентам центральних телеканалів і національних інтернет-агентств сказав голова облдержадміністрації Михайло Добкін.

- Я не буду вас переконувати, висловлювати свою точку зору щодо того, де нам буде краще - в ЄС чи в союзі з Росією. Скрізь є свої переваги і недоліки. Але тільки політично, не вдаючись у економічні проблеми, підписати цей документ однозначно не можна. Цей документ повністю змінює звичайний уклад нашого життя. Якщо його уважно прочитати і порахувати, які у нас є економічні ризики, і зваживши всі за та проти, напевно, складно буде зробити однозначний вибір, - сказав Михайло Добкін.

- А якщо залишити політичну складову того, куди ми йдемо, - в Євросоюз чи в союз з Росією, я вважаю, що наше майбутнє разом в єдиній європейській сім'ї, і ті якості і стандарти життя, які там є, напевно, це ідеал того, до чого потрібно прагнути всередині нашої країни, - підсумував Михайло Добкін.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта