Донецька область: які адмінбудівлі захоплені протестувальниками

30.04.2014 10:57 Влада
Під контролем проросійських активістів залишаються Донецька ОДА, сім мерій, чотири міськвідділів міліції та три управління СБУ.

У Донецькій області під контролем проросійських активістів залишаються Донецька обласна державна адміністрація, сім мерій, чотири міських відділів міліції та три управління Служби безпеки України. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Донецькій області.

"Залишається захопленою Донецька облдержадміністрація, навколо будівлі протестуючими зведені барикади. У Донецькому міськвиконкомі знаходяться озброєні люди в камуфляжному одязі. Невідомі чергують на пропускному пункті і на всіх поверхах адміністративної будівлі. Робота міськвиконкому не блокується. У штатному режимі, але під пильною увагою протестуючих, працюють також міськвиконкоми Краматорська, Горлівки, Єнакієвого, Костянтинівки, Харцизька, Маріуполя та Макіївки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, під контролем озброєних людей залишаються міськвідділи міліції та підрозділи СБУ в Слов'янську, Краматорську, Горлівці.

Групою озброєних осіб 30 квітня о 3:00 захоплений Центрально-міський районний відділ Горлівського міськуправління міліції.

"Невідомі увірвалися в будівлю, вивели особовий склад райвідділу на вулицю і забарикадувалися в приміщенні. Деталі події встановлюються", - зазначили в МВС.

На автошляхах області встановлено більше 20 блокпостів, найбільша їх кількість зосереджена в містах Слов'янську, Краматорську та Макіївці.

Сьогодні в. о. Президента країни Олександр Турчинов визнав, що центральна влада не контролює ситуацію в Східній Україні.

Автор: Администратор сайта