Фельдман: Економічна децентралізація дає Харкову хорошу перспективу

16.10.2015 09:35 Влада
Місто Харків з бюджетом в 6,7 мільярда гривень має непогану перспективу в умовах економічної децентралізації.

Про це в інтерв'ю журналу «Фокус» заявив народний депутат України, співголова політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман.
 
За його словами, в Харкова для цього є все необхідне - стратегічні підприємства, газовидобувна галузь, розвинене транспортне сполучення, зростаючий аграрний сектор, а також величезний потенціал у сфері послуг і технологій.
 
«На відміну від сусідніх областей, що мають вузьку спеціалізацію, наш край просто зобов'язаний мати багатоскладну економіку, де кожна галузь буде доповнювати іншу, а не розвиватися на шкоду їм», - зазначив депутат.
 
На думку Фельдмана, також важливо створювати можливості щодо залучення інвестицій для підвищення конкурентоспроможності великих перспективних підприємств.
 
«Економічна децентралізація та створення пільгових умов оподаткування для кожного, хто готовий прозоро вкладати гроші в наше місто і давати роботу харків'янам, в сумі з цивілізованим політичним різноманіттям можуть стати відправною точкою для того, щоб Харків став активно розвиватися», - упевнений політик.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта