Інтерв'ю Януковича. Чи повірили харків'яни у сповідь Президента

03.12.2013 14:26 Влада
http://finance.obozrevatel.com/ http://finance.obozrevatel.com/
Вчора Президент України Віктор Янукович дав інтерв'ю центральним телеканалам. Чи достукався глава держави до харків'ян, дізнавався “СК”.

Марія, пенсіонерка:

- Я підтримую Президента. Він засуджує дії "Беркута" на майдані у Києві. Водночас у країні не наступив безлад. Підприємства та заводи працюють, розрахунки ідуть. Подивіться, що відбувається сьогодні в Італії, Португалії та Греції. Люди вийшли на мітинги проти Євросоюзу. А отже там не так уже й гарно, як нам здається.

Катерина, страховий агент:

- Я думаю, ми повинні відстояти своє право жити нормально. Ми повинні бути самостійними і рухатись у бік розвитку, а з Росією цього розвитку не буде точно. Прикро, що Президент Янукович цього не розуміє і продовжує тримати курс на Митний Союз. Хоча останні заяви про поновлення переговорів з Єврокомісією приємно здивували.

Максим, студент:

- Я підтримую Віктора Януковича в тому, що він проти розгону євромайдана і хоче покарати працівників міліції за побиття студентів. Але я не вважаю його політику цілком правильною, інакше б українці зараз не стояли у Києві на майдані з транспарантами.

Тетяна, викладач української мови:

- Останні інтерв'ю Президента мені не вселяють довіри. Віктор Янукович не дає оцінок, тому, що діється у країні, не говорить, хто винний. Думаю, рівень довіри до нього в Україні зменшився. Цікаво, як він діятиме у нинішній ситуації далі.

Кирило, еколог:

- Принаймні Янукович знайшов у собі сили та виступив зі зверненням до громадян. Це вже добре. Він не захищає “Беркут”, який бив людей, не заявляє, що треба розганяти мітинги. І політика, яку він веде, має право на життя. Уряд відмовився від євроінтеграції, але він мав до цього підстави. Європа висунула нам величезну кількість умов, але що ми отримаємо взамін? Безвізовий режим? Я не думаю, що треба руйнувати економіку країни лише для того, щоб мати змогу їздити до Європи без “шенгену”.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта