Біля Будинку Рад триває проросійський пікет (ФОТО)

05.03.2014 15:31 Влада
Фото Олени Красько Фото Олени Красько

На площі Свободи у Харкові знову неспокійно. Сьогодні тут знову мітинг та пікет.

З 16 години напроти Будинку Рад почали збиратися люди із георгієвськими стрічками. Спочатку їх було півтисячі, згодом людей стало понад 1000 осіб. Тим часом ще вдень на площю в автобусах почали підтягуватися правоохоронці у повному обмундирування.

Читайте також: Група від мітингувальників пішла на переговори з губернатором Балутою

Вони вишикувалися біля входу у Будинок Рад, інші стоять по периметру площі. Мітингувальники, які спочатку стояли мирно, тепер почали скандвати та викрикувати "Референдум!" , "Росія!", "Федерація", "Самозванці", "Харків наш!", "Балуті ні!".

Біля вихіду зі станції метро "Університет" стоїть стіл, де складаються списки бажаючих увійти до "Харківського опору" . Учасникам опору пропонується брати участь у мітингах і пікетах, займатися агітацією і так далі. Біля столика - плакат з написом "Митний союз - наше майбутнє".

Чоловік, як він каже, представник руху "Харківський опір", записує усіх бажаючих до лав руху та збирає гроші, а також агітує людей бути волонтерами.

Також представник руху розповів кореспонденту "СК", що вони мають на меті створити у Харкові загони самооборони. В разі, якщо такі загони помітять заворушення у місті та якщо їх почнуть бити та стріляти у них, вони будуть відбиватися та відстрілюватися. На запитання кореспондента, чи є у "Харківського опору" зброя, чоловік відповів, що зброї немає, але її можна знайти.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта