Харківські студенти вручили Авакову гарбуза (ФОТО)

02.10.2013 08:18 Влада
Фото "Городского дозора" Фото "Городского дозора"
Студенти організували флеш-моб у підтримку ректора ХНУ ім. Каразіна Віля Бакірова.

Учора, 1 жовтня, біля приймальні нардепа Арсена Авакова зібралося близько 25 студентів харківських вишів. Всі вони висловили підтримку ректору ХНУ ім. Каразіна Віля Бакірова, який став жертвою нападок екс-губернатора.

Молоді люди тримали в руках плакати з написами: «Давай, до свидания», «Студенты против наглости и хамства», «Хамишь студентам вредишь» тощо.

- Ми хотіли показати, що будь-які питання, навіть ті, що стосуються політики, потрібно вирішувати мирним і компромісним шляхом, не переходячи на образи і приниження на адресу тих чи інших осіб, керівництва університету. Ми захищаємо честь нашого університету Каразіна, - заявив організатор флеш-мобу, студент 5-го курсу ХНУ ім. Каразіна Олександр Ситник.

До приймальні також під'їхав віз, з якого вилізли молоді люди в українському національному вбранні. Вони взяли гарбузи з назвами вишів і склали їх під дверима приймальні. Всього своє невдоволення Авакову висловили студенти 14-ти вузів міста Харкова.

Нагадаємо, нардеп Арсен Аваков після того, як депутати міськради скасували рішення топонімічної комісії про встановлення меморіальної дошки Шевельову, висловився з образами в адресу ректора ХНУ ім. Каразіна Віля Бакірова.

За Віля Бакірова також вступилися ректори інших вишів.

Автор: Администратор сайта