Коли розійдеться Євромайдан. Прогнози астрологів

04.02.2014 09:43 Влада
Незабаром революція на Майдані буде закінчена. До такого висновку прийшли астрологи, езотерики і нумерологи.

Експерти прогнозують: революція, найімовірніше, закінчиться мирно, ще можливі незначні зіткнення, але смертей бути не повинно. Можливі терміни закінчення масштабних мітингів - мінімум місяць, а максимум - до кінця травневих свят.

Езотерик Лілія Романова вважає, що Майдан розійдеться мирним шляхом. Правда, на думку експерта, це станеться протягом двох місяців. Романова пророкує долю на картах Таро - вони повідомляють: Майдан чекає карта смерті, яка принесе радикальні зміни в майбутньому, можливо, також кровопролиття.

«У свідомості тих, хто керує Майданом, лежить карта диявола. Вона символізує страхи, спокуси і конфлікти. У планах ватажків революції - карта вибору. На ній зображений хлопець який стоїть на роздоріжжі і не знає, по якій дорозі йому піти - тій, де стоїть красива напівоголена дівчина і дивиться на нього, або тією, де знаходиться дівчина в скромних шатах і навіть не повертається в його бік. Це означає, що лідери і самі ще не знають, як будуть далі діяти. А в підсумку розкладу з'являється карта смерті, яка символізує не фізичну смерть, а неповернення - зміну влади, правда, не впевнена, що в ній виявляться нинішні лідери Майдану», - розповідає Романова. Також езотерик вважає, що Майдану може раптово перешкодити жіноча карта під назвою Верховна жриця.

Астролог Влад Росс вважає, що Майдан простоїть до травневих свят. «28-29 листопада минулого року по диску сонця пролітала найяскравіша комета XXI століття. У ці дні президент Янукович прийняв неправильне рішення, що і вплинуло на ситуацію в країні», - вважає Росс. Астролог упевнений: Майдан розійдеться мирно, але нескоро - на травневі свята він ще стоятиме.

«Нинішній президент України не повинен втратити своє крісло як мінімум до осені- 2014. Віктор Федорович за гороскопом - Рак, його курирує зараз Чорний Місяць. Але взагалі планета - покровитель - Юпітер. При цьому планета революції - це Уран. За нинішньої ситуації можна сміливо стверджувати: Уран поки переважає над Юпітером», - вважає Росс.

Джерело: Вести
Автор: Администратор сайта