Конституцію змінюватимуть сім комісій і бюро

21.06.2012 17:42 Влада
Конституційна асамблея Конституційна асамблея
Учора в Києві відбулося перше засідання Конституційної Асамблеї.

На першому засіданні Конституційної Асамблеї, що відбулося під головування першого Президента України Леоніда Кравчука, взяли участь усі президенти країни – Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Віктор Янукович, голова Верховної Ради Володимир Литвин, представники науки, творчої інтелігенції, громадських організацій. Про це журналістам повідомив сьогодні голова Харківської облради Сергій Чернов.

«На засіданні Асамблеї йшлося про створення 7 робочих комісій. Одна з них буде працювати над вирішенням питання адміністративно-територіальної реформи і місцевого самоврядування, до її складу буду входити і я. Очолила її керівник Харківського інституту державного будівництва і місцевого самоврядування Світлана Серьогіна. Кожна з комісій відповідатиме за конкретний напрям. Робочі групи проведуть засідання, на яких підготують план роботи, нададуть його до сформованого Бюро Конституційної Асамблеї, до якого увійшли голови робочих груп, пише сайт облради.

Також визначились, що спочатку на розгляд Конституційної Асамблеї буде винесена концепція, а потім, після її обговорення з громадськістю та у разі затвердження, вона буде реалізовуватись поетапно на території України за участю фахівців та громадськості», - повідомив Сергій Чернов.

Автор: Администратор сайта