Мешканці Харківщини не підтримали комуністів

06.10.2013 10:46 Влада
6 жовтня у Харкові на території стадіону «Динамо» Комуністична партія України організувала збори щодо проведення Всеукраїнського референдуму. Але ця акція не знайшла підтримки у харків’ян.

За офіційними даними ГУ МВС України у Харківської області, на зібранні були присутні 500 осіб, хоча законодавство вимагає присутність на зборах 2000 людей. Організатори заходу, зокрема голова ХОО КПУ Алла Александровська повідомила, що на зборах зареєструвалися 2237 осіб. Але навіть без підрахунків було видно, що кількість людей значно менша. 

У ході зборів Александровська розповідала про переваги Митного Союзу, а також про негаразди, які нібито чекатимуть на Україну після підписання угоди про Асоціацію з ЄС. Але про зацікавленість харків’ян виступом говорити не доводиться, адже ніхто з присутніх не поставив Александровській жодного запитання.

Запланована хода до площі Свободи виявилася провальною для комуністів. Їх підтримали тільки ті люди, яких чекали на площі автобуси.
А ось простим харків’янам хода не сподобалась. Навіть літні люди казали в адресу коммуністів, які перекрили тротуар: «Де ви взялися!». Крім того, під час ходи комуністи порушили правила дорожнього руху, перекривши проспект Леніна, та переходячи дорогу на червоне світло.
До будівлі Держпрому дісталися тільки близько 300 активістів КПУ.

Тепер комуністам потрібно зібрати 3 млн підписів українців для проведення Референдуму, хоча сьогоднішня акція ставить під серйозний сумнів, що у них є хоча б 3 тисячі прихильників на Харківщині.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта