Мітинги та масові заходи у Харкові не заборонятимуть

04.03.2015 06:52 Влада
Останній мітинг, що відбувся у Харкові 1 березня, проходив під повним контролем правоохоронців, оскільки в місті вирішили не забороняти проведення масових акцій.

Про це сказав народний депутат Антон Геращенко.

"У Харкові вирішили не забороняти мітинги, і останній проходив під повним контролем. За добу почали готувати і перевіряти шлях прямування, прибирати клумби, прибирати сміттєві баки і урни, в яких можна розміщувати вибухівку і т. д. Висновки зроблені. Шкода, що за них доводиться платити життям людей і кров'ю", - сказав А. Геращенко.

Він також нагадав, що 1 березня у Харкові відбувся мітинг, який продемонстрував усвідомлення людей, що необхідно разом з міліцією боротися з тероризмом.

"В неділю був харківський майдан. На площі заздалегідь, з вечора суботи заборонили установку автомобілів. Ті автомобілі, які залишали заздалегідь, були перевірені собакою. В одній з машин собака занервував. Водія знайшли миттєво, машину відкрили, в ній нічого не виявилося. Висновки зроблені і в Харкові: всі мітинги, які зараз проходять, супроводжуються співробітниками Служби безпеки, МВС, і перевіряється шлях прямування на предмет наявності вибухових речовин. Найприємніше було те, що мітинг проходив під гаслом "Захистимо Харків, допоможемо міліції". Наші громадяни почали розуміти, що тільки разом з органами правопорядку можна добитися результату боротьби з тероризмом", - підкреслив А. Геращенко.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта