На харківському мітингу - хвилина мовчання (ФОТО)

11.01.2014 11:47 Влада
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Загиблих ушанували на мітингу, що проходить на підтримку Президента України.

Нагадаємо, що у Харкові на майданчику перед пам’ятником Шевченку на вулиці Сумській (центральна вулиця Харкова) проводять мітинг на підтримку курсу Президента України Віктора Януковича.

ФОТО З МІТИНГУ ДИВІТЬСЯ ТУТ

На мітингу виступають лікарі, представники громадських організацій та депутати Харківської міської ради, а також місцеві артисти. Підтримати Президента прийшли лікарі, вчителі, працівники сільського господарства та машинобудівних підприємств.

За пропозицією депутата Харківської міської ради Марка Воронова, учасники мітингу також ушанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих під час пожежі на “Хартроні” 8 січня.

Нагадаємо, що у результаті вибуху легкозаймистих речовин горіли 4 та 5 поверхи Харківської ювелірної фабрики. 8 працівників фабрики загинули, семеро — у лікарні.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбувається мітинг прихильників курсу Президента України.

Нагадаємо також, що у приміщенні заводу "Хартрон", що у селищі Жуковського, 8 січня сталася масштабна пожежа, у результаті якої 8 людей загинули, а 22 отримали травми та ушкодження різного ступеня важкості.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта