На темі згвалтуванні дівчини з Врадіївки політики заробляють дивіденди. Коментар політолога

03.07.2013 12:37 Влада
http://news.bigmir.net/ http://news.bigmir.net/
Харківський політолог Володимир Нікітін прокоментував ситуацію, що склалася навколо згвалтвання дівчини у Миколаївській області.

"Події в селі Врадіївка Миколаївської області - не тільки велика біда для однієї дівчини, а й трагедія для всього нашого суспільства. Злочинці повинні понести покарання, розмірне тяжкості їх злочини. Це безсумнівно. Але не викликає сумнівів і та обставина, що будь-яка спроба пропіаритися на сльозах, прагнення вразити супротивника чужою бідою і тим підняти власний низький рейтинг, є справою негідною і соціально марною.

Рік тому жорстоке вбивство Оксани Макар в тій же Миколаївській області об'єднало суспільство у неприйнятті зла, бажанні покарати його прямих виконавців. І ніхто тоді не робив політичних заяв в сенсі "викрити справжніх винуватців трагедії". Можливо до президентських виборів тоді було далеко, а тепер скоро.

Складається думка, що для деяких наших відомих співгромадян головне завдання полягає не в звершенні справедливого вироку, а в політичних іграх з чітко заявленими цілями. Чому одним з перших про злочин у Врадіївці гучно заявив місцевий агробізнесмен від опозиції А. Корнацький, який має прямий матеріальний інтерес в цьому районі? І заявив не про кримінальний злочин, а про народне повстання проти влади, чого насправді не було?"

Джерело: сайт ХОО ПР
Автор: Менеджер сайта