Напад на Пилипця може бути вигідним свободівцям - Добкін

25.12.2013 15:57 Влада
www.objectiv.tv www.objectiv.tv
Ситуацію про напад на активіста харківського Майдана прокоментував Михайло Добкін у ході підсумкової прес-конференції.

- Інформацію про напад на Дмитра Пилипця я дізнався, коли той вже знаходився у лікарні, - розповів Михайло Добкін. - А сьогодні прочитав в Інтернеті, що був також здійснений напад на журналістку Тетяну Чорновіл в Києві. Кому вигідні ці напади на пана Піліпця або пані Чорновіл, чи стрілянина в представника «Дорожнього контролю»? Вони що — носії якоїсь важливої інформації для влади?

Голова облдержадміністрації також зазначив, що сценарії злочинів в усіх випадках однакові – напад, кров, лікарня, фотографії в інтернеті і реакція ЗМІ, які дуже оперативно підхоплюють ці “сенсації”. На думку Михайла Добкіна, головна причина інцидентна з харківським активістом — негаразди у відносинах із колишніми партійними колегами із ВО “Свобода”

- У мене є вагомі підстави вважати, що ситуація з паном Пилипцем – справа рук свободовцеів на чолі з тими, хто у них сьогодні відповідає за Харківську область. Надто багато у цій справі прихованого. Дуже неприємно, що це сталося в Харкові, адже для центральних ЗМІ з'явився ще один привід говорити про Харків негативно. Неприємно, що у пошуках дешевої сенсації вони ще і покривають ганьбою роботу екстреної медичної допомоги – при тому, що робота кожної машини швидкої допомоги відстежується в реальному часі. До того ж і все це фіксується ще й в міліції для виявлення помилкових викликів.

Валентин Терьохін

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта