Народні депутати всіх політсил об'єдналися для захисту реформ

26.04.2013 11:10 Влада
http://z-studio.in.ua/ http://z-studio.in.ua/
Народні депутати України у ВРУ створили міжфракційне об'єднання "За місцеве самоврядування". До нього увійшли двадцять нардепів з усіх політичних сил.

Про це повідомив в ході кущового семінару-практикуму для голів районних рад та сільських, селищних, міських голів голова Харківської облради Сергій Чернов. 

За його словами, міжфракційне об'єднання створене для лобіювання інтересів органів місцевого самоврядування у Верховній Раді. Зараз це об'єднання проходить консультації. 

- Ми прохаємо, щоб це міжфракційне об'єднання стало лобістською силою, яка проповідуватиме децентралізацію влади, передачу повноважень і ресурсів на місцевий рівень, сприяла розвитку місцевого самоврядування, захищала представницьку і виконавчу владу на місцях на державному рівні, - сказав Сергій Чернов.

Також голова облради повідомив, що він як голова Всеукраїнської асоціації районних і обласних рад, Президент Асоціації міст України Юрій Вілкул  та Президент Всеукраїнської асоціації сіл і селищ Микола Фурсенко  підписали звернення до всіх політичних сил, керівників фракцій у ВРУ, керівників профільних комітетів і громадських організацій.

- Ми хочемо, щоб політика не заважала роботі у регіонах. Хочемо захистити регіональний рівень від політизації і спекуляції на державному рівні, - наголосив Сергій Чернов.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта