Нелегалам у Москві оголосили бій

10.04.2013 10:24 Влада
http://dcp.sovserv.ru/ http://dcp.sovserv.ru/
Влада Москви будуть домагатися того, щоб в'їзд до російської столиці для громадян з країн СНД здійснювався тільки за закордонними паспортами.

Про це повідомив заступник мера Москви з питань соціальної політики Леонід Печатников.

- Ми будемо наполягати на тому, щоб в'їжджати до нас можна було тільки із закордонним паспортом. І ми будемо їздити туди (до країн СНД) за закордонними паспортами, - сказав Печатников, повідомляє Сегодня.

За його словами, такий крок дозволить знизити нелегальну міграцію до Москви. Так, квота на мігрантів в російській столиці в даний час складає 200 тис. осіб, ще 200 тис. патентів видає Федеральна міграційна служба.

- У багатомільйонному місті, навіть якщо всі ніші заповнити, то 400 тис. чоловік ми просто не помітимо, - зазначив чиновник.

Раніше мер Москви Сергій Собянін заявив, що підтримує ідею про введення візового режиму з азіатськими країнами, які знаходяться по сусідству з Росією.

- Звичайно, було б краще, якби вони приїжджали до нас у закордонних паспортах, з візами, набагато більше було б порядку, - заявив столичний мер.

Пропозиція запровадити закордонні паспорти всередині СНД озвучив президент РФ Володимир Путін у своєму посланні Федеральним Зборам у 2012 році.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта