Олександр Фельдман назвав десять кроків для розвитку Харківщини

20.10.2015 08:29 Влада
Фото: religion.in.ua Фото: religion.in.ua
Народний депутат України, співголова політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман дав ексклюзивне інтерв'ю газеті «Слобідський край».

Нардеп розповів про бачення розвитку міста та області, а також про абсолютно нову для України організаційну структуру політичної сили і те, ким створена політична партія «Наш край».

«Наша політична сила створена тими, хто поважає громадян і, сподіваюся, тими, кого поважають громадяни у відповідь, кому довіряють жителі, кого обирають не першу каденцію в органи місцевого самоврядування сіл та селищ, малих і великих міст. Тому ми вибрали і абсолютно нову організаційну структуру партії », - сказав народний депутат.

Олександр Фельдман акцентував, що загальне партійне керівництво здійснюється співголовами, що істотно знижує ризики виникнення диктату глави партії. При цьому депутатська діяльність в місцевих «парламентах» не сковувати партійних вказівок з центру. Тим самим забезпечуються можливості для максимального врахування специфіки кожного регіону і адресність прийнятих партією рішень.

Також у своєму інтерв'ю Олександр Фельдман розповів, що оформити нову політичну силу змусила складна суспільно-політична та соціально-економічна ситуація в країні і назвав десять кроків для розвитку рідного краю.

«Це самостійність - прозоре та відповідальне місцеве самоврядування. Відкритість - підзвітність громаді. Чесність, що виключає корупцію. Небайдужість до соціальних запитів населення. Комфортні умови для проживання людей. Праця - модернізація виробництва та створення нових робочих місць. Розвиток - якісні дороги, нові дитячі садки, сучасні об'єкти соціального призначення. Затишок - це тепло. Домашнє поняття передбачає справедливі, ретельно вивірені тарифи, енергоефективність та енергозбереження. Здоров'я і інтелект - якісна сімейна медицина і доступну освіту. Безпека - порядок на вулицях, створення муніципальних органів правопорядку і навіть установка камер зовнішнього спостереження », - розповів народний депутат Олександр Фельдман.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта