Опозиція брала участь в обговоренні Закону «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів»

18.01.2014 09:25 Влада
http://www.segodnya.ua/ http://www.segodnya.ua/

Закон «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» на стадії підготовки його проекту обговорювався у комітеті Верховної Ради з питань верховенства права та правосуддя.

Народні депутати від опозиції, які є членами цього комітету, мали текст законопроекту і голосували в двох читаннях.

Про деякі обставини участі депутатів у засіданні профільного комітету 15 січня кореспондентові видання «Закон і Бізнес» розповів керівник секретаріату цього комітету Сергій Остапець.

«Секретаріат Комітету повідомив всіх членів про початок засідання. На момент початку засідання був кворум, оскільки були присутні більшість народних депутатів - членів комітету: 6 депутатів від фракції «Партії регіонів», заступник голови комітету Роман Романюк (УДАР), Ірина Купрейчук (Батьківщина) та Володимир Мельниченко (позафракційний).

До порядку денного було включено проект закону № 3879 «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів »та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян». Документ за результатами його розгляду підтримали 7 депутатів. Оскільки секретар комітету народний депутат Павло Петренко (Батьківщина) був відсутній, виконання його функцій при підрахунку голосів депутати вирішили доручити Ірині Куприйчук, яка підписала протокол», - прокоментував він.

За наявними в розпорядженні «ЗіБ» даними, після засідання з'явився секретар комітету П.Петренко і також підписав протокол засідання. Причини підписання протоколу газеті невідомі.

Джерело: Закон і бізнес
Автор: Администратор сайта