Партія регіонів гучно святкує перемогу на Харківщині. На сцені співає Сосо Павліашвілі (ФОТО)

12.11.2012 15:47 Влада
Фото Юрія Борща Фото Юрія Борща
У Харківському національному академічному театрі опери і балету триває концерт, присвячений перемозі Партії регіонів.

Запрошена зірка - Сосо Павліашвілі.

Урочисті заходи розпочалися з нагородження найкращих членів обласної організації Партії регіонів, серед яких голови районних державних адміністрацій, мери міст, в яких Партія регіонів отримала найбільше голосів.


В Харківській області беззаперечним лідером парламентських перегонів є Партія регіонів. Нагадаємо, що в усіх одномандатних округах Харківщини перемогли кандидати від Партії регіонів.

Голова Харківської обласної державної адміністрації, голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін під час урочистостей зазначив, що ці вибори від інших відрізняє те, що уперше партія, яка знаходиться при владі, отримала такий високий результат:

- Також ми уперше просили підтримати новий формат нашої харківської команди депутатів, які представлятимуть Харківщину у новій Верховній Раді. Жоден з наших депутатів не розчарує своїх прихильників, - сказав Михайло Добкін.

Він також зазначив, що за останні роки вдалося ліквідувати протиріччя між органами державної влади та органами місцевого самоврядування, забезпечити стабільну роботи економіки, соціальної сфери.

Харківський міський голова, голова Харківської міської організації Партії регіонів Геннадій Кернес також зазначив, що необхідно намагатися все робити для того, щоб виконавча влада та місцеве самоврядування «працювали як годинник».

- Ми отримали високу довіру від жителів Харкова та області. Вибори — це тест на легітимність влади і ми його склали успішно. Ми доведемо, що вибір був зроблений вірно, - зазначив Геннадій Кернес.

На заході було зазначено, що Харківську область у Верховній Раді будуть представляти 16 народних депутатів — до 14 мажоритарників приєднаються списочники Інна Богословська та Василь Поляков.

На концерті виступає зірка Сосо Павліашвілі, після концертної програми відбудеться святковий салют.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта