Пікети ні до чого. Добкін за ліквідацію протистояння у суспільстві

03.12.2013 07:05 Влада
http://www.city.kharkov.ua/ http://www.city.kharkov.ua/
Ситуацій, коли люди виходять на вулицю, допускати не можна. Треба працювати на упередження.

Про це заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

- Політика вивела з нормального життя цілі міста, області. Хтось пікетує, хтось перекриває дороги, захоплює будівлі, а хтось просто займається веселим проведенням часу, простоюючи на площах і вулицях різних міст свій робочий час, тим самим говорячи про те, що вони страйкують. Все це мине, були в нашій країні часи важчі, були злети, падіння. Ми обов'язково повинні ліквідувати те протистояння, яке виникло в нашому суспільстві. Ми повинні усі зробити з цього певний висновок і в майбутньому не допустити ситуацій, за яких люди будуть виходити на вулиці незадоволеними тими чи іншими діями. Тут можна працювати і на попередження таких ситуацій, але найголовніше, ми повинні бути в постійному діалозі з нашим суспільством, - повідомив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що сьогодні Харківська обласна рада ухвалила зважене рішення, яке фактично адресується всім іншим територіальним громадам, керівництву нашої країни і політичним силам.

- Ми звернулися з пропозицію об'єднання всіх політичних сил, незважаючи на погляди, для покращення життя в нашій країні, об'єднання нашого суспільства та недопущення ситуації, яка може призвести до громадянської війни, а значить до розколу нашої держави, - сказав Михайло Добкін.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта