Подвійні стандарти у політиці неприпустимі - харківський політолог

17.09.2013 13:35 Влада
Юлія Тимошенко вкотре намагається свої особисті інтереси видати за загальнодержавні, національні інтереси.

Такий висновок зробив харківський політолог Володимир Нікітін, коментуючи інтерв'ю колишнього прем'єр-міністра "Українській правді" від 16 вересня 2013.

"З'являються нові моменти, які ми навіть з її подачі в нашому медійному просторі не чули і не бачили. Виявляється, що газові угоди 2009 року з Росією, відоме своїми вкрай кабальними умовами для України, є засобом для досягнення економічної незалежності нашої країни.

Природно, що для Володимира Путіна цей договір був успіхом - він отримав небачений за вигідності документ. А для України це була серйозна кон'юнктурна проблема і в той же час - серйозний кон'юнктурний успіх для Тимошенко.

Друга цікава новація в цьому інтерв'ю, якщо говорити про газовий договір 2009 року, це те, що Тимошенко вперше у своїй практиці заявила, що не очікувала перемоги Януковича на виборах 2010 року. Вона взагалі уникала говорити про його перемогу перші кілька років. Тут Тимошенко визнала, що вона допустила помилку.

Дійсно, можна підтримати її в цьому визнанні. Очевидно, що вона розраховувала стати Президентом, і якимось чином прикрити цю проблему з Росією. Ймовірно, поступившись за низькою ціною Севастополь, і пішовши на ряд інших поступок. Але так вийшло, що Тимошенко програла, і в тому числі - через кабального газового договору , який вона уклала з Росією. Причому, особисто для себе вона на рік звела наклеп досить вигідні умови, навіть вигідніші, ніж були до того. Просто через рік ситуація вкрай змінилася, і не на користь України.

 Г
ра на політиці подвійних стандартів у Юлії Володимирівни тут цілком очевидна», - підкреслив політолог.

Джерело: сайт ХОО ПР
Автор: Менеджер сайта