Щодо стану здоров'я Ю. Тимошенко німецький лікар дає дивні відповіді - головлікар Федак

10.07.2012 16:29 Влада
Зустріч українських лікарів з німецьким лікарем екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко відбулась.

Попри наміри 13 українських лікарів зустрітися у професійному колі з німецьким лікарем Лутцом Хармсом, зробити цього не вдалося. Адже Хармс на зустріч прийшов у супроводі захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенко, повідомляє УНН.

Про це на брифінгу у Харкові сказав головний лікар Харківської обласної лікарні Богдан Федак. При цьому він повідомив, що в актовій залі ЦКЛ№5 зібралося 13 лікарів – серед них 7 відомих українських професорів та докторів наук.

"У медичних колах є такий порядок: коли зустрічаються медики – більше нікого не повинно бути. Тим паче що ми пов’язані законом. Ми не маємо права розголошувати інформацію. На багато питань які нам вдалося поставити доктору Хамсу – ми отримали дивні відповіді. Я не можу все коментувати, але це стосувалося багато чого", - розповів головний лікар Харківської обласної лікарні.

"Залишилося багато питань. Наприклад, ми запитали, як часто в клініках Німеччини  треба спостерігати хворого. Хармс відповів, що кожен день, а він приїздить раз на два тижні. Ми не будемо нав’язувати і надалі проявляти таку ініціативу. Якщо нас захочуть почути – у є завжди така можливість", - підсумував Б.Федак.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта