Суд на Ю. Тимошенко продовжився сьогодні

25.06.2012 10:57 Влада
Суд на Ю. Тимошенко продовжився Суд на Ю. Тимошенко продовжився
Сьогодні Київський райсуд Харкова почав розбиратися в діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України».

Обвинувачена у справі - екс-прем'єр Ю.Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби, Юлію Тимошенко на засідання суду не доставлять, оскільки вона написала заяву про відмову від участі в судовому процесі на підставі висновку німецького професора Карла Макса Айнхойпля, повідомляє Городской Дозор.

Мітинги прихильників і противників екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко проходять біля будівлі Апеляційного суду Харківської області. В акції прихильників Ю.Тимошенко беруть участь кілька сотень людей. Учасники акції тримають прапори ВО "Батьківщина", транспаранти зі звинуваченнями на адресу чинної влади, президента України Віктора Януковича, а також скандують: "Банду - геть!"

У мітингу супротивників екс-прем'єра беруть участь близько 1 тис. чоловік. Вони тримають національні прапори.

Акції розділені кордоном міліції.

Варто зазначити, що Харківський окружний адміністративний суд заборонив проведення масових акцій навпроти будівлі суду з 8.00 до 19.00.

На засідання суду приїхали екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Патт Кокс, які поспілкувалися з прихильниками Тимошенко, а от від заяв ЗМІ відмовилися.

В залі суду створена спеціальна засклена кімната з картинами, квітами та плазмовим монітором, куди виводиться відеозапис з камер відеоспостереження в залі суду.

Автор: Администратор сайта