ЦВК зареєструвала "Опоблок" на виборах в Харківську облраду, але без Добкіна

19.10.2015 06:00 Влада
ЦВК зареєструвала 105 кандидатів у депутати Харківської обласної ради, включених до виборчого списку Регіональної організації Політичної Партії "Опозиційний блок" у Харківській області.

18 жовтня ЦВК ухвалила рішення про реєстрацію на виборах до Харківської облради 105 кандидатів від "Опоблоку". Раніше до ЦВК надійшли документи, які партія надавала для реєстрації на виборах до територіальної комісії.

ЦВК також зареєструвала представника "Опоблоку" А. Мартіна у Харківській обласній виборчій комісії з правом дорадчого голосу і зобов'язала цю комісію видати йому посвідчення встановленої форми. Однак після розгляду документів щодо реєстрації кандидатів у депутати ЦВК відмовила у реєстрації трьом кандидатам - М. Добкіну, включеного першим кандидатом, О. Гнєзділовій та А. Кобзарю, закріплених за територіальними виборчими округами № 63 та № 25 відповідно.

Крім того, Харківську ОВК зобов'язали до 19 жовтня 2015 року включно в установленому порядку провести повторне жеребкування щодо визначення номерів місцевих організацій партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені з виборів депутатів Харківської обласної ради для голосування в багатомандатному виборчому окрузі, забезпечивши включення до виборчого бюлетеня відомостей про Регіональну організацію Політичної Партії "Опозиційний блок" в Харківській області. А також – про Харківську обласну організацію політичної партії "Блок Дарта Вейдера".

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта