У Харкові говорять про новоросійську автономію

12.02.2014 10:29 Влада
http://lenta-ua.net/ http://lenta-ua.net/
Таку думку висловив журналіст Олександр Чаленко під час круглого столу у Харкові

- Південний схід має бути переформатований в новоросійську лінію, - заявив журналіст Олександр Чаленко.

На його думку, Харківська область має ввійти до складу новоствореної автономії. Він вважає, що необхідно створити новоросійський союз, від Одеси до Луганська із столицею у Харкові. За словами журналіста, у автономії має бути свій прапор, герб, система освіти тощо.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові проходить круглий стіл «Соціально-економічні і політичні процеси в посткризовій Україні». Для цього у Харкові зібралися політологи та економісти, аби зробити аналіз ситуації, що склалася, та спрогнозувати, чого варто очікувати після політичної кризи.

На заході також виступив український журналіст та аналітик В'ячеслав Піховшек. На думку журналіста, в такій кризовій ситуації Україна ніколи не була. Телеведучий каже, що українці вже забули, що таке війна, і тому не зовсім розуміють всю небезпеку ситуації, що склалася.

Також у Харкові в ході круглого столу «Соціально-економічні і політичні процеси в посткризовій Україні» заговорили про новоросійську автономію. Харківська область має ввійти до складу новоствореної автономії. Необхідно створити новоросійський союз, від Одеси до Луганська із столицею у Харкові. 

Леонід Пісня

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта