У Харкові обговорюють долю України. Головує Михайло Добкін

12.02.2014 09:40 Влада
http://sled.net.ua/ http://sled.net.ua/
Сьогодні у Харкові проходить круглий стіл «Соціально-економічні і політичні процеси в посткризовій Україні».

- Багато зараз говорять про нашу країну, всередині і за її межами. Є різні думки з цього приводу. Я думаю, рано чи пізно це завершиться. І не важливо, яка глибина компромісу з боку опозиції, політиків, - сказав голова ХОДА Михайло Добкін. - Важливіше те, що після цього ми будемо жити, і те, як вплине нинішня ситуація на соціальну політику України, яка була неідеальна, та як буде розвиватися наша економіка.

Для цього у Харкові зібралися політологи та економісти, аби зробити аналіз ситуації, що склалася, та спрогнозувати, чого варто очікувати після політичної кризи.

Нагадаємо, 1 лютого в Харкові створили всеукраїнський союз "Український фронт", який збирається захищати адмінбудівлі від протестувальників.

Відкрив зліт голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін. За його словами, сьогодні Україна розділилася на дві частини. На його думку, значною мірою розкол відбувається також і через журналістів, які не завжди правильно висвітлюють події.

- Ми станемо тією частиною, тією силою громадськості, яка покаже свою точку зору, альтернативну Майдану, - сказав Михайло Добкін. – Життя примушує нас відійти від суто партійного зібрання і стати тією силою, яка звільнить Україну.

Леонід Пісня

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта