Учасники Ради Національного Конгресу звернулися до українців

22.01.2014 13:29 Влада
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова

Сьогодні у Харкові пройшло розширене засідання Ради Національного  Конгресу місцевого самоврядування України.

На ньому представники органів місцевого самоврядування різних рівнів з різних куточків України обговорювали політичну ситуацію в державі. Члени Конгресу висловили свою стурбованість протизаконними протестами у Києві, вплив яких відчуває на собі кожна територіальна громада країни.

- Екстремістські дії - це не шлях розвитку нашої держави. Шлях розвитку – це кропітка праця, яка зможе вивести на світовий рівень. Необхідно прибрати емоції і виконувати щоденну роботу, - висловив свою думку Криворізький міський голова Юрій Вілкул.

Учасники засідання акцентували увагу на тому, що прийняття Державного бюджету було важливим для всіх громад. Адже тепер місцеві органи влади мають можливість розпочати формування місцевих бюджетів, що дозволить розвивати кожне місто і село країни і покращувати життя її мешканців.

Члени Конгресу ухвалили звернення, адресоване до всього українського народу.

- Засуджуємо будь-які протизаконні дії та акції, які загрожують безпеці громадян і цілісності нашої держави. Ми звертаємося до жителів усіх територіальних громад, як заходу, так і сходу, як півдня, так і півночі України не піддаватися на провокації тих, хто закликає до насильства та ворожнечі в державі, - йдеться у зверненні.


Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта