Україна і Білорусія почали встановлювати прикордонні знаки

13.11.2013 07:36 Влада
http://rian.com.ua/ http://rian.com.ua/
Сьогодні відкриють перший прикордонний знак.

Про це у вівторок на брифінгу в Києві повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс , пише Телеграф із посиланням на Укрінформ.

- 13 листопада цього року в районі міжнародного пункту пропуску Сеньківка Чернігівської області відбудеться офіційна церемонія відкриття першого прикордонного знака на українсько-білоруському державному кордоні за участю міністра закордонних справ України Леоніда Кожари та міністра закордонних справ Республіки Білорусь Володимира Макея, - сказав він.

За словами дипломата , встановлення першого прикордонного знаку і початок демаркаційних робіт на державному кордоні стали результатом безпосередніх домовленостей президентів України та Республіки Білорусь.

1 жовтня цього року було розпочато винесення лінії українсько -білоруського державного кордону на місцевість , зокрема проведено роботи з підготовки до встановлення першого прикордонного знаку на стику державних кордонів України , Республіки Білорусь та Російської Федерації.

- Завершення договірно -правового оформлення державного кордону нашої країни створює умови для подальшого прогресу в діалозі Україна - ЄС про лібералізацію візового режиму , а також більш ефективного міжрегіонального та прикордонного взаємодії з країнами - сусідами, - підкреслив Перебийніс.

Джерело: Телеграфа
Автор: Администратор сайта