В. Янукович розповів, де він голосуватиме і кого стане менше в Верховній Раді

26.10.2012 09:44 Влада
http://donbass.ua/ http://donbass.ua/
Президент України Віктор Янукович голосуватиме на своєму окрузі, в Києві на Оболоні. Про це він повідомив під час брифінгу за результатами робочої поїздки на Харківщину.

Глава держави також висловив впевненість, що в новому парламенті стане більше професіональних політиків.
– Упевнений, що парламент буде працювати ще ефективніше. Я думаю, що наші виборці таки будуть вибирати людей, здатних ефективно працювати в новому парламенті. Думаю, що професіоналізм депутатського корпусу з року в рік, від виборів до виборів буде рости, менше буде популістів-базік і все це буде йти на користь країні, – зазначив Віктор Янукович.

За словами Президента зовнішній вплив на Україну заважає її нормальному та сталому розвитку. Глава Держави підкреслив, що сильну країну можна побудувати лише власноруч:
– Чим менше буде зовнішніх підказувачів, які будуть нас вчити, як треба жити в нашій країні, тим ми більш комфортно будемо себе відчувати у своїй домівці – в Україні...Ніяких «добрий дядько» не прийде піклуватися за наших онуків, стариків та дітей. Ми разом повинні будувати сильну країну з конкурентоспроможною економікою, наша країна повинна ставати кращою, а люди жити ліпше. Ми несемо обов’язок перед народом і розуміємо свою відповідальність. Ми будемо робити все, щоб і після цих виборів, люди відчули, що країна стає сильнішою.

Віктор Янукович сподівається, що після виборів країна зможе просилити свою конкурентоспроможність та в державі зменшиться поляризація суспільства по вісі «Схід-Захід».
– Я дуже хотів би, щоб наша країна з кожними виборами все більше об'єднувалася, щоб полярність між сходом і заходом ставала все менше і менше, і ми розуміли, що крім нас на нашій землі ніхто нічого не зробить. Ми разом повинні будувати сильну державу з конкурентоспроможною економікою. У нас є обов'язок перед народом, і ми розуміємо свою відповідальність. Ми будемо робити все, щоб після цих виборів люди відчули, що країна наша стає сильнішою, кращою. Упевнений, що після виборів парламент буде працювати ефективніше, – підкреслив Глава держави.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта