Відомий журналіст розповів про Євромайдан та причини кровопролиття

12.02.2014 09:51 Влада
http://replika.com.ua/ http://replika.com.ua/
Кровопролиття в Україні відбувається через вимирання фронтовиків, вважає український журналіст та аналітик В'ячеслав Піховшек.

На думку журналіста, в такій кризовій ситуації Україна ніколи не була. Про це він заявив під час круглого столу у Харкові. Телеведучий каже, що українці вже забули, що таке війна, і тому не зовсім розуміють всю небезпеку ситуації, що склалася.

Читайте також: У Харкові обговорюють долю України. Головує Михайло Добкін 
                      
Регіональний патріотизм та криза географії. У Харкові говорять про політику
                     
У Харкові говорять про новоросійську автономію

 - Не дооцінювався аспект, що з життя ідуть фронтовики. Розуміння людей, що таке пролиття крові, відступає, - зазначив відомий журналіст. - Неприйнятне в нинішній ситуації — це застосування насильства.

Так, на думку В'ячеслава Піховшека, влада зробила дві великі помилки. По-перше, це широке тиражування теми євроінтеграції та різка зупинка цього процесу. А також невміння влади попередити ситуацію, яка виникла з майданом.

Він додав, що мав розмову з двома лідерами опозиції.

- Ці люди не вміють прорахувати на 5-6 кроків уперед. Я не розумію, хто за них приймає рішення: вони чи їхні оператори, - сказав В'ячеслав Піховшек.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові проходить круглий стіл «Соціально-економічні і політичні процеси в посткризовій Україні». Головує на заході губернатор Михайло Добкін.

Леонід Пісня

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта