Янукович проти Кличка. Політики проведуть дебати на центральному телеканалі

11.02.2014 14:51 Влада
http://www.dni.ru/ http://www.dni.ru/
Янукович запропонував Кличку провести дебати на загальнонаціональному телеканалі.

Як повідомляє РБК-Україна, Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з лідером " Удару" Віталієм Кличко на одному із загальнонаціональних телеканалів. Про це повідомив керівник управління прес -служби глави держави Андрій Лисенко.

- Щоб зробити ці дебати максимально доступними для широкої громадськості , а не тільки для аудиторії , яка знаходиться на Майдані Незалежності , пропонується провести їх на одному із загальнонаціональних телеканалів, - зазначив Лисенко.

При цьому він уточнив , що дебати можуть пройти на будь-якому каналі , який виступить з відповідною пропозицією , як на приватному , так і державному.

У той же час, за словами Лисенка , у Президента ще не отримали відповідь Кличко на дану пропозицію , тому ще не можна говорити про час проведення дебатів.

- Як тільки буде отримана відповідь , можна буде говорити про деталі , - зазначив представник прес -служби.

Нагадаємо, 25 січня стало відомо , що Янукович має намір взяти участь у публічних дебатах з одним з опозиційних лідерів, головою фракції "Удар" Віталієм Кличком.

- Для забезпечення широкого суспільного діалогу Президентом України викликаний на публічні дебати Віталій Кличко , на які той дав свою згоду , - заявляла за підсумками зустрічі з опозицією міністр юстиції Олена Лукаш.

При цьому сам Кличко на народному віче 9 лютого запросив Президента України взяти участь в дебатах на Майдані Незалежності в Києві в найближчу неділю.

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта