Бал хризантем у Фельдман Екопарк відкриється 6 жовтня

18.09.2018 10:30 Корисно
Відвідати його можна абсолютно безкоштовно.

Головна подія цієї осені — Бал хризантем у Фельдман Екопарк стартує в перші вихідні жовтня і триватиме до заморозків.

Всьоме харків'яни і гості з усієї України, а також зарубіжних країн зможуть стати учасниками фантастичного квіткового шоу. У цьому році їх очікують нові флористичні композиції химерних форм і ще більше живих хризантем вишуканих кольорів.

За словами майстрів, що творять зараз цю романтичну казку, якщо погода не підведе, нинішній Бал хризантем буде рекордним.

«Всі деталі розкривати не будемо, але наша команда докладає зусиль, щоб всі гості Фельдман Екопарк залишилися задоволені. Вони побачать близько 40 тисяч «королев осені», як часто поетично називають хризантеми, а також квіткові скульптури і художні композиції з них, які раніше у нас не створювалися. І, звичайно ж, саме відкриття Балу хризантем традиційно стане яскравим шоу, яке запам'ятається надовго: для дорослих і дітей запланована велика розважальна програма, в якій будуть задіяні всі локації нашого Соціально-гуманітарного мультикомплексу, — розповіли в Фельдман Екопарк.


Нагадаємо, Бал хризантем — найбільший в Україні флористичний фестиваль, який щорічно проходить у Фельдман Екопарк під патронатом Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана» з 2012 року. У минулому році помилуватися 35 тисячами хризантемами приїхали численні гості з усієї України та країн зарубіжжя. Тільки в перші два дні відкриття організатори нарахували понад 60 тисяч гостей. Бал хризантем триває до перших холодів, а відвідати його можна абсолютно безкоштовно.

Читайте також: Лозова відзначила День міста відновленням майже сорока об’єктів для громади. Фото